Update afgelasting wedstrijden.

Dinsdag, 26 mei 2020

Vanwege de onzekere tijden door het coronavirus en de daarbij behorende protocollen en voor een goede gezondheid van onze leden, heeft het bestuur unaniem besloten alle wedstrijden die voor dit seizoen zijn gepland, af te gelasten. We vinden het jammer dat we dit besluit moeten nemen, maar voor ieders gezondheid leek ons dit het beste. We hopen dat jullie visplezier er dit jaar niet minder om hoeft te zijn en dat er voor een ieder toch nog veel te beleven mag vallen aan het water. Wees in elk geval voorzichtig en hou je aan de regels.