Afgelastingen i.v.m. de Corona-crisis.

Vrijdag, 27 maart 2020

In navolging van de ministeriƫle maatregelen die ingesteld zijn vanwege het Corona-virus zijn in mei al onze wedstrijden afgelast. Dat betekent dus dat er geen wedstrijden worden gehouden op 11, 18 en 25 mei. Wat de andere wedstrijden betreft wachten we de ontwikkelingen af.

Wilt u zelf gaan vissen? Dan is het dringende verzoek om in je eentje op pad te gaan, ook als je met een bootje het water op gaat. Vis alleen daar waar je weinig andere mensen tegenkomt.
Ga je met iemand anders vissen? Houd je dan te allen tijde aan de minimale afstand van 1,5 meter.

Houd de site van Sportvisserij Nederland of van Groningen Drenthe en facebook in de gaten voor nieuwe ontwikkelingen.

Dat de regels op dit moment zwaar voelen, is niet voor niets: ze zijn van groot belang voor onszelf en voor anderen. Houd je er dus aan en blijf gezond, dan kunnen we hopelijk snel weer als vanouds sportvissen.

Blijf gezond