Winst voor Foppe Bergsma in seizoensfinale. Ate Jeeninga kampioen.

terug naar overzicht

Zaterdag, 5 oktober 2024

Foppe Bergsma sluit de Jubileumwedstrijd als winnaar af.


De laatste wedstrijd van dit jaar was tevens de jubileumwedstrijd. Er werd gevist in het Havenkanaal te Assen, alwaar de vangst teleurstelde. Slechts één deelnemer ving meer dan een meter aan vis. Dit betrof Foppe Bergsma, die daarmee de wedstrijd ter ere van ons 100 jarig bestaan op zijn naam schreef. Hiervoor ontving Foppe een sierlijke vis met inscriptie.

Bestuurslid Piet Woudman (l) feliciteert Foppe Bergsma met zijn overwinning.


Van de 8 deelnemers bekleedden Henk van Riezen ...


... en John Hamstra respectievelijk de tweede en derde plaats.

Verder op de foto Auke Wesstra en Geert Hogenberg (uiterst rechts).

Volledige uitslag wedstrijd 8 - seizoen 2024:
1. Foppe Bergsma (109 cm), 2. Henk van Riezen (83 cm), 3. John Hamstra (52 cm), 4. Geert Greveling, 5. Piet Woudman en 6. Roelof Bathoorn/Geert Hogenberg (gedeelde zesde plaats).

V.l.n.r. tijdens de prijsuitreiking John Hamstra, Auke Wesstra, Geert
Hogenberg, Foppe Bergsma, Geert Greveling, Roelof Bathoorn en
Piet Woudman. (Niet op de foto Henk van Riezen.)


ATE JEENINGA, die vandaag verhinderd was, werd WINNAAR van de SEIZOENSCOMPETITIE met het totaal aantal van 45 punten uit zijn 5 hoogste uitslagen.
De tweede en derde plaats wordt genomen door resp. Auke Wesstra en Henk van Riezen.
De beker voor de grootste vis gaat naar AUKE WESSTRA, die op 13 mei een brasem van 55 cm wist te vangen.

Einduitslag seizoen 2024 :
1. Ate Jeeninga (45 punten), 2. Auke Wesstra (42 punten/775 cm), 3. Henk van Riezen (42 punten/771 cm), 4. Geert Greveling (32 pt), 
5. John Hamstra (31 pt), 6. Geert Hogenberg (20 pt), 7. Geert Been (18 pt), 8. Roelof Bathoorn (16 pt/196 cm), 9. Gerrit de Jong (16 pt/188 cm),
10. Foppe Bergsma (15 pt) en 11. Piet Woudman (9 pt).



Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons Cookie beleid

Accepteer cookies